21 Aralık 2012 Cuma

Ar-Yıldız ile bir kişiye viole çaydanlık hediyemiz..



1948 yılında kurulan Ar-yıldız, bugün uluslararası sektör gelişmelerini ve trendlerini yakından takip eden, zarif tasarımlarıyla adından söz ettiren lider mutfak eşya üreticilerden biri haline gelmiştir. Başta çelik ürünler olmak üzere tüm aksesuarları, gerek yurt içinde gerekse yurt dışı pazarında ülkemizi başarıyla temsil etmektedir.
37.000 m2'si kapalı alan olmak üzere toplam 72.000 m2'lik üretim alanına sahip Ar-Yıldız, kalite ve tasarım odaklı çizgisini koruyan marka anlayışıyla, kurulduğu günden bu yana ürün ve hizmet çizgisindeki mükemmeliyetçilik anlayışından ödün vermemektedir. Tüm tasarımlarını kendi ekibiyle yaratırken, üretimini de kendi tesislerinde gerçekleştirmekte ve her sezon sektör trendlerini belirleyen koleksiyonlar hazırlamaktadır. 24 kişilik profesyonel bir ekibe sahip Ar-Ge departmanına yaptığı yatırımlarla da her dönem ölçülebilir değerlerle büyümesini sürdürmektedir.
Stoklu üretim sistemine göre çalışan Ar-Yıldız, ürünlerinin arz talep durumlarını göz önünde tutmakta, üretimini, marka dostlarının en çok tercih ettikleri ürünleri her zaman bulabilecekleri şekilde yönetmektedir. Başta çatal, bıçak, kaşık, tencere, çaydanlık ve sofra aksesuarları olmak üzere6.000'i aşkın ürün çeşidi ile Türkiye'nin hemen hemen tüm şehirlerindeki seçkin mağazalara dağıtım yapmakta; her satış noktasında yüksek kaliteyi çağrıştırmakta; Ülkemizin bütün bölgelerinde bulunan bayi ağıyla gücünü sektörüne kanıtlamaktadır.
"Müşteri" ve "verimlilik" odaklı bir yönetim anlayışı içinde çalışmalarını sürdüren Ar-Yıldız, bugüne kadar personel eğitimine verdiği önem ve 'dost canlısı' marka kimliğiyle hedef kitle profilinin zevk ve kalite anlayışına seslenerek güven kazanmıştır. Ve bu güveni 2010 ve 2011 yıllarında üst üste aldığı "Tüketici Kalite Ödülü " ile taçlandırmıştır.
Üretmeyi ve üretimde liderliği başarının temel kaynağı olarak gören Ar-Yıldız, "kalite ve güven"ikilisinden hiçbir zaman ödün vermeden çalışmakta; üretim kalitesinin ve kullandığı teknoloji gücünün dünya standartlarına uygunluğunu "2011 European Union Quality Awards" ile tescillenmesinin gururunu yaşamaktadır.
Sıradışı tasarımları ve hizmet anlayışıyla yıllardır fark yaratan Ar-Yıldız; marka dostlarıyla birlikte oluşturduğu dostluk çemberini her geçen gün daha da genişletmektedir.
Bugünden yarını planlayan geniş vizyonunu sofralara keyifle 

taşırken, gerçek bir "mutfak kültürü"yaratmaktadır.





Diğer Ürünlerimiz için 

ArYıldız Sizlere Hediyesine Gelince

ŞARTLARIMIZ





*Aryıldız sitesinin linkini , sayfadan bir ürünü sayfanızda paylaşın ve siteye üye olunuz.


* Facebook sayfasını beğenmeniz ve bir ürün paylaşmanız.

https://www.facebook.com/aryildiz1948

* Twiter https://twitter.com/aryildiz1948 takibe alınız.


Kargo değerli firmamıza aittir.

son katılım 13.01.2012
Bol Şanslar dilerim.

ÖZ-EL Lastik Kaytan Ticaret San AŞ den 2 kişiye hediyemiz var..


ÖZ-EL dünyanın en büyük üçüncü şerit üreticisidir. Gerek konfeksiyon, gerek üretim, çiçekçi veya perakende işi yapan işletmeler için her zaman ÖZ-EL'in ürettiği bir şerit ihtiyacınızı karşılayabilir. Binlece çeşidi ile önde gelen şerit imalatçısıdır

ÖZ-EL Şirketler Grubu 1958'den beri Türk pazarında liderliğini sürdürmekte ve konusunda dizayn ile öncülük etmektedir. Oeko-Tex, TSE and ISO 9000 sertifikalarına sahip bir işletmedir.

Teslimat sürelerine uyum ve kalitemiz ile ürünlerimizi servis olarak sunuyoruz ve 18'den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz













VEE GELELİM HEDİYEMİZE , YILBAŞI İÇİN 2 KİŞİYE 1 ER KUTU YEŞİL RENK KURDELA HEDİYE EDİYOR





KATILIM ŞARTLARI
*blogumu izlemeye alınız 
*firmamızın facebook sayfasını begenıp paylaşınız https://www.facebook.com/OZ.EL.Group
www.ozelaplus.com  web sitesini facebook hesaplarınızda paylaşınız
*kampanyamızı duyurup linkini ve mail adreslerinizi yorum olarak bırakınız

son katılım tarihi 5 ocak 2013 tür.
kargo değerli firmamıza aittir.

19 Aralık 2012 Çarşamba

Halilhilmizade ile 1 kişiye hediyemiz var

Sevgili izleyicilerim merhaba , sizlere bugün çok özel ve organik ürünler satan bir firmayı tekrar tanıtacağım.Halil Efendi Çiftliği ürünleri, Toroslarda organik üretim türünün ilk ürünü olup piyasada yenidir ve benzersiz bir kalite, lezzet taşımaktadır.


En Doğal Öykümüz...

Önce inanmakla başlar herşey.... Gerçekten yüreğini ortaya koymakla yollar aşılır ve hedeflere ulaşılır. Bizi başarıya götüren, aslında küçükken kurduğumuz hayallerdir. Hayatımızın en katkısız ve doğal olduğu zamanlarda yolumuzu çizeriz. Bazen hayat tatlı süprizler yapar ve yürüdüğümüz yolun yanı başına cazip başka patikalar koyar. İster istemez kapılır gideriz. Ama eski hayal, hep içerde bir yerde gerçekleşeceği günü bekler...
Doğal ürünlerimizin çıkış öyküsü aslında bir çocukluk hayalinin gerçekleşme öyküsüdür. En sevdiklerinin yanında geçen ve keşiflerle dolu bir köy tatilinin, çocuk dünyasında yarattığı heyecanın dışa vurumudur Halil Hilmizade Doğal Ürünleri...Hayatta hep daha iyisini, en güzelini inşaa etmek üzerine kurulmuş bir felsefenin ürünüdür...
Her geçen gün uzaklaştığımız doğal hayatımızın; Torosların tertemiz havasında, sıcacık güneşin kucağında, berrak suyun eşiliğinde yeniden hayat bulmasıdır. Emeğin, sevginin ve köklere bağlılığın en anlamlı kanıtıdır...
Hayat telaşımız içinde en az zamanı kendimize ve sağlığımıza ayırırız. Oysa ki; bütün bu koşturma içinde hayat enerjimizi en çok besleyen unsur sağlığımızdır. Her biri büyük bir titizlik ve uzun yıllar alan birikimle harmanlanarak yetiştirilip işlenmiş ürünlerimiz, sizleri özlediğiniz ve hakettiğiniz lezzetlere kavuşturmakla kalmayıp; sağlıklı, katkısız ve doğal ürünlerle  beslenmenizi sağlamaktadır.
Halil Hilmizade olarak sizi yalnızca geleneksel ve güvenilir lezzetlere duyduğunuz özlemi gidermeye değil, aynı zamanda neşe içinde koşuşturduğunuz o bahçenin mis gibi rayihasını tekrar duymaya davet ediyoruz...





GELELİM KAMPANYAMIZA

1 ŞANSLI KATILIMCIMIZA ORGANİK ZEYTİN HEDİYEMİZ OLACAK!!!
ZÜMRÜT
  ŞARTLARIMIZ ÇOK KOLAY
** blogumun izleyicisi olmak
** web sitemizi üye olmak ve begendiğiniz bir ürünü paylaşmak  http://www.halilhilmizade.com.tr/
** facebook sayfamızı beğenmek ve paylaşmak 
Kampanya son katılım tarihi  5 Ocak 2013 'dir
Kargo değerli firmamıza aittir.

14 Aralık 2012 Cuma

R.O.C.S İLE 1 KİŞİYE DİŞ MACUNU VE FIRÇASI HEDİYE


 Avrupanın en bilindik markası R.o.c.s Türkiye sizlerle tanışmak istiyor.
Yetişkinler çoçuklar bebekler için ürünleri mevcut ve bu ürünler
İsviçredeki labaratuarlarda titiz çalşmalar sonucunda ortaya çıkmaktadır.
Ürünlere bir göz atalım mı
 

R.O.C.S'tan 4-7 Yaş Çocuklara Özel Diş Macunu
  Doğal içeriği çürüklere karşı yüksek koruma sağlar.
  20 saniyelik diş fırçalamada bile etkisini gösterir.
Diş üzerinde koruyucu tabaka oluşturarak uzun süreli korur.
  Benzersiz tat seçenekleri sunar.



R.O.C.S Diş Güçlendirici 15 Gün Bakım Kürü
Diş üzerinde ince bir film oluşturarak mineyi gece boyunca mineraller ile besler, güçlendirir ve 4 tona kadar beyazlatır. Diş fırçalamadan sonra uygulanan diş makım maskesidir.

 

R.O.C.S SİZLERE HEDİYESİNE GELİNCE
BEYAZLATICI DİŞ MACUNU VE FIRÇASI
 

ŞARTLARIMIZ
*İZLEYİCİM OLMANIZ..
*https://www.facebook.com/ROCSTurkiye BEĞENMENİZ VE PAYLAŞMANIZ
28.12.2012 SON KATILIM TARİHİDİR
KARGO DEĞERLİ FİRMAMIZA AİTTİR..

5 Aralık 2012 Çarşamba

evodeko.com işbirliği ile 2 kişiye masa örtüsü hediyemiz var..



Merhaba sevgili takipçilerim, size bugün online alışveriş sitesi  olan evodeko.com sitesinin tanıtımı yapacağım.Ben bu siteye bayıldım, dekorasyondan ev ürünlerine sağlık ürünlerinden iç giyime kadar herşey mevcut.
ÇIRAY MUTFAK 90 DİVA SADE ÇATAL KAŞIK SETİ

DS01 CANVAS SAAT TABLO  50*70 cm





22 Kasım - 22 Aralık tarihleri arasında evodeko firmasından 75 TL ve üzeri alışveriş yapan şanslı 5 kişiye DANTELLA Nevresim Takımı Hediye  ediyor değerli firmamız bence bu şansı kaçırmayın...




23 Aralık Tarihinde çekiliş yapılıp, kazanan üyelerine mail ve telefon yoluyla ulaşıp adres bilgileri teyit edildikten sonra hediye ürün gönderilecektir.

Kargo ücreti evodeko.com tarafından karşılanacaktır.


SİTEDE KREDİ KARTLARINA PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT İMKANI DA VAR KAÇIRMAYIN...


Vee Gelelim firmamızın seçtiği hediyeye
2 kişi 160*220 ebatlarında masa örtüsü kazanacak
 Kampanya şartları:  
    www.evodeko.com  Sitesine üye olun
   https://twitter.com/EvodekoCom twitter sayfasını beğenin
   https://www.facebook.com/evodekocom facebook sayfasını beğenin
   bu çekilişi sosyal ağlarda duyurup paylaşın paylaşım linklerinizle birlikte yorumunuzu bırakın ve 
  aşağıdaki görseli bulunan masa örtüsü çekilişine katılıp hediye kazanma şansı yakalayın.

kargo ücreti evodeko tarafından karşılanacak olup kampanyamız 25 aralık 2012 tarihinde sona erecektir.
herkese bol şans diliyoruz.