23 Temmuz 2017 Pazar

Yatak Modellerinde Seçim Yapmanın Önemi

Gün boyu yaşanılan sıkıntı, stres ve yorgunlukları üzerimizden atmanın; ertesi güne daha dinç bir şekilde hazır olmanın tek yolu güzel bir uykudur. Kaliteli bir uyku için en temel gereksinimiz ise haliyle konforlu bir yatak olacaktır. Ancak bilindiği üzere her vücut yapısı kişiden kişiye farklılık gösterdiği gibi, kişilerin ihtiyacı olan yatak çeşitleri de birbirinden farklılık gösterir. Bu sebeple yatak seçiminde çevrenizdeki önerilerden ziyade vücudunuza en uygun yatağı seçmeye özen göstermelisiniz.
Uykusuzluk ise feci olaylara sebebiyet verecektir. Zaman içinde vücudun dengesi değişir, stres artar ve bağışıklık sistemi bozulur. Uykunun hayatımızdaki önemini düşünürseniz; doğru yatağı bulmanın da sizin için fazlasıyla önemli olduğunu fark etmiş olacaksınız.
Yatsan ise kendinize en doğru yatağı seçerken sizlere destek oluyor. Yatsan yatak modelleri arasından kendimize uygun rahat, konforlu ve vücudumuzun ihtiyaç duyduğu modeli bulmamak ise neredeyse imkansız. Yatsan’ın ortopedik, lateks ve visko yatak çeşitleri ile zevkinize ve vücudunuzun ihtiyacına en uygun yatağı bulmak artık çok daha kolay. Birbirinden çeşitli Yatsan yatak modelleri farklı vücut tiplerine uygun olarak üretilmiştir.
Yatsan, ortopedik yatakları sayesinde hem uykunuzu hem de sağlığınız korumayı amaçlıyor. Omurganızı destekleyerek sırt ve boyun ağrılarından sizleri kurtarırken; antialerjik yapısıyla da hastalıkların önüne geçiyor. Bunun yanı sıra vücut basıncınızı azaltarak kan dolaşımınızı rahatlatan yatsan yatakları, sizin yatağa değil yatağın size göre şekil almasını sağlıyor. Bu konuda oldukça iddialı olan, yeni nesil teknolojinin son ürünü yatsan visco yatakları; vücudunuzu sararak sizi uykunun derin huzurunu sunacak.
Tamamen doğal olan lateks yataklar ise esnekliği sayesinde kaslarınızı rahatlatarak, vücudunuzda masaj etkisi bırakıyor. Özellikle çiftlere hitap eden bu yatak modelinde, birinin hareketinden diğer kişinin rahatsız olması tamamıyla engelleniyor. Yatsan lateks yataklarının yaylı ve yaysız çeşitleriyle vücudunuza en uygun olanı bulmak artık çok kolay. Yatsan yatak modelleri arasından vücudunuza uygun olanı seçerek; kaliteli bir uyku ile tanışmak sizlerin elinde.

6 yorum: