11 Şubat 2015 Çarşamba

Macaron kokulu vücut kremleri Sweet Temptation ile kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın

Alman kozmetik devi LR Health & Beauty, macaron ve şeker kokulu vücut kremleri Sweet Temptation’ı geliştirdi. Dört şeker kokulu vücut kreminin bir setin içinde yer aldığı Sweet Temptation serisi zarif kutularıyla Kadınlar Günü için harika bir hediye alternatifi olacak. Limitli sayıda üretilen Sweet Temptation serisi ile Kadınlar Günü’nde kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın.

Avrupa’nın önde gelen doğrudan satış şirketi LR Health & Beauty, yaklaşan bahar ayının canlılığına macaron kokulu vücut bakım serisi Sweet Temptation ile eşlik ediyor. Cıvıl cıvıl tasarımları ve zarif kutusuyla özel ve limitli sayıda üretilen Sweet Temptation bakım kremleri çikolata & fındık, ahududu, elma ve şeftali kokusuyla aklınızı başından alacak.
İçeriğindeki meyve aromalarıyla hafif ve mükemmel bir karışım olan LR Sweet Temptation serisi içerisindeki zengin mineraller ile cildi besleyerek mükemmel bir koruma sağlıyor.
Baştan çıkarıcı kokusu ile kendinizi ve sevdiklerinizi büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak olan Sweet Temptation serisi ile cildiniz çok daha yumuşak ve pürüzsüz olacak.
Sweet Temptation Vücut Bakım Kremi 4 x 50 ml. Satış Fiyatı: 49,90 TL
Daha fazla bilgi almak için: www.lrworld.com/healthandbeauty
LR Instagram: @LRTURKEY - #lrturkey

2 yorum:

  1. Çok şık kutuları var gerçekten paylaşımın için sağol.Fiyatı biraz pahalı gibi ama..

    YanıtlaSil

  2. Bloğunu takibe aldım ben de beklerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil