20 Ağustos 2015 Perşembe

CANANİLESUMMERPARTY ETKİNLİĞİNDE BULUŞTUK.



Sevgili dostlar uzun zaman oldu yazı yazamadım. yaz dönemi olması nedeni ile işlerin yoğunluğu tatil, bayram derken bugüne geldik.
15 Ağustos cumartesi günü sevgili cananın etkiliğinde gözümüz ve gönlümüz doydu. Canan bu konuda çok emek harcayan ve bu emekleri fazlasıyla geri dönen bir bloger.. Firmaların piarları, sosyal medya danışmanları ve bazı firma sahipleri bizzat eşlik ederek etkinliğimize renk kattılar. Geçen seneki etkinliğine gözlemci olarak katılma şansım olmuştu. bu sene beni de bloggerlar listesine ekledi. Ne kadar zor bir iş olduğunu cananın çalışmalarını yakından takip ederek deneyimledim. Geçen sene tam 110 firma sponsor olmuştu. ve 16 blogger katılımcı vardı. sanırım firma rekoru canan da. bunların hepsi emekle oluyor. 3 ay yoğun bir yazışma dönemi, son üçgün de gelen ürünleri paketleme ve istifleme yaparak geçmişti. Ankara'da bir şölen olmuştu.


bu senede aynı yoğunluk devam etti. 55 firmanın sponsor desteği ile etkinliğini 3 kişi İstanbul olmak üzere toplam 11 bloggerla Ankara'nın güzel mekanlarından olan çakıl kafe de gerçekleştirdi. Serpme usulu kahvaltı ile doyduk.
http://www.aytanzade.com dan gelen lokumlar ve http://www.onlineicecek.com dan gelen  mug kahveleri ile masamız şenlendi.Bu arada Online İçecekten aldığınız her ürünün %10 karı pati dostlarına aktarılıyor onların beslenmesi ve tedavisinde kullanıyor.



 

https://instagram.com/organikislerbunlar marmelatları kahvaltı masamızı süsledi.Tarçınlı çubuklara ayrıca bayıldım
.











Etkinlik başlamadan konsept gereği hepimiz başlarımıza çiçeklerden oluşan taçlar taktık.
http://instagram.com/neseaksesuar emeklerine sağlık bizleri tam bir prenses yaptı.

 

Yeni firmalar ve yeni blogger arkadaşlarla tanıştık. Güzel sohbetlerimiz oldu. Fotoğraf çekimlerimizi http://www.ankaradoğumfoto.com Esin hanım gerçekleştirdi. O bizim resimlerimizi çekti bende onu kadraja aldım:))







Lansman yapan firmalar aşağıda belirtilmiştir.   
http://www.facebook.com/organikislerbunlar
http://www.abfen.com.tr,
http://www.farmasiint.com,
https://www.revox.com.tr,
https://www.tatlimo.com,
https://www.gekoo.com.tr
http://www.rosece.com
http://www.jujufresh.com

Tatlımodan Mahmut bey, bizi ikrama boğdu. o güzel ürünlerini cafe de bulunan herkese ikram ettik. Kendi web sitesiyle canlı görüşme gerçekleştirildi. Periscope yayını yaptık.Gülen yüzüyle ve frutflowersın devamı olan tatlımo lezzet sepetleriyle tatlıya ve çikolataya doyduk. öyle ki çocuklar gibi elimiz yüzümüz çikolata içinde kaldı. bu ürünler  hediye için birebir.
  



Canan bizi çok güzel ve özel bir firma ile daha tanıştırdı.
http://www.tazedirekt.com göz dolduran bir hediye paketi yapmışlar. Ertesi gün pazar dı. bilirsiniz ki pazar kahvaltısının hayatımızda özel bir yeri var. Uzun Uzun sindire sindire keyifle yapılır. Taze direkten gelen ürünlerden domates ve yumurtadan güzel bir menemen yaptım. kokusu evi sardı. Çocukluğumun lezzetleri tekrar kapımı çalmıştı. peynir desen damakta eriyor. uzun zamandır böyle güzel bir kahvaltı yapmadım. Ayranı gün boyu gelip gidip içtim. Sonra düşündüm. bizim evin orda bir bilemedin iki market var. birşeyler almaya gittiğimde onlara mahkumum. tazedirek web sitesini inceledim ve fiyat araştırması yaptım. aynıya geliyordu. o halde seçme hakkımı kullana bilmeliydim. bu yüzden bu iş çok hoşuma gitti.




Sıra http://www.arzum.com.tr küçük ev aletlerinin iki adet kahve makinası çekilişine geldi. cananın güzeller güzeli kızı ecenaz ve içimizdeki tek yakışıklı erkek olan kerem le çekilişi gerçekleştirdiler. hediyeler yerlerini buldu.


 





Sponsor olan firmalardan biri olan,
http://www.durubulgur.com kesinlikle market raflarında bize göndermiş oldukları ürünler ile yer almalılar. mercimekli bulgur, nohutlu bulgur, fasulyeli bulgur ve dün pilavını yaptığım başbaşı bulgur harika. her kadının kilerinde bulunmalı.




Size ilginç birşey daha anlatacağım,
http://www.hunnap.com.tr bize göndermiş olduğu çok değerli ürünlerinden çörekotuyağını dört gündür düzenli kullanmaya başladım. söyledikleri gibi günde iki adet alıyorum. kendimi inanılmaz dinç hissetmeye başladım. sindirim sistemim düzene girdi ve vücudumu temizlediğine şahit oldum.  düzenli kullanmaya devam edeceğim.


Hanımlar; bir de sır vermek istiyorum. http://www.areilac.com.tr/ Remolent ardıç katranı yağlı doğal sabunu ile her sabah duş alıyorum. özellikle genital bölge kokuları için birebir. gün boyu misler gibi dolaşıyorum.

o kadar çok hediye aldık ki kaç poşet dolusu ürünle eve döndüm bilmiyorum. Eve gelip ürünleri masanın üzerine sığdırmaya çalışırken kedim boncuk kendini hediye denizinde zannetti. oradan oraya zıplıyor. acaba içlerinde kendi işine yarayan bir şey var mı diye poşetler imi çekiştirip duruyordu. Beni öyle özlemiş ki yoğun bir koşuşturmanın ardından ikimizde olduğumuz yerde uyuyakaldık. Güzel bir gündü. Teşekkürler Canan Zerkinli....







                                                                       

 

Etkinliğe katılan firmalar


3 yorum:

  1. Ne güzel anlattın valla her şey çok güzeldi görüşmek dileğiyle ;)

    YanıtlaSil
  2. Paylaşımlarınız harika... ilgi ile takip ediyoruz. daha sık güncellenen paylaşımlar ile sitenizi devamının sürmesini tavsiye ediyorum.

    http://sanayitipicaymakinesi.com/
    http://www.remtamutfak.com/
    Çay Makinesi
    Çay Makinası

    YanıtlaSil