10 Mart 2016 Perşembe

SEVGİ İLE DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ SPONSORLARI...

8 Mart dünya kadınlar gününü Mona Butik Otelde birlikte kutladığımız blogger arkadaşlarımla bizi çok şık bir şekilde ağırlayan Sevgi hanım nezaketiyle göz doldurdu.

Etkinliğinde bir çok firma bu anlamlı günde yanımızda yer aldı. Desteklerini bizden esirgemeyen değerli firmalarımızla tanışalım mı?


Tatlimo Mahmut Bey yine nezaketini göstererek bize özel gönderdiği ev sahibemizin yanında duran bu tatlı tepesini yemelere doyamadık..




Masa süslerim izden olan bu özel lavanta keseleri için ecoledeprovencee firmasına çok teşekkür ederiz.




Etamin den kolyeler ile tanıştık. Çok şık tasarımları kolye ve broşlarını bizden esirgemediler. Teşekkürler Happy Nilda



Aspire,devrim niteliğinde bir ürün. Aspire, İngiltere’de satışa sunulan ilk kalori yaktırıcı hafif gazlı günlük içecektir ve alanında lider bir İngiliz Laboratuvar tarafından test edilerek kutu başına ortalama 200 kaloriye kadar yaptırabileceği kanıtlanmıştır.




Alassala fas doğal güzellik ürünleri hiçbir katkı ve koruyucu malzeme içermiyor.Saç kremimi denemek için can atıyorum.



Hacerı Simya, doğanın güzelliğini ve iyiliğini hayatımıza derinlemesini yaşamak ve yaşatmak üzere yola çıkan doğa dostu firma taş anlamına gelen hacer kelimesi ile bütün hastalıkları iyileştirme ve yaşam ömrünü uzatacak iksirleri bulmak için yola çıkmış ve bizlerede aşağıdaki özel ürünlerini göndermiştir.

Eski zamanlarda defterler çok önemliydi. Teknolojinin çıkmasıyla dijital yazılar günümüzde yer aldı.
eskiyi özleyen kuşaklar için defter kokusunu yazarak hissetmek en güzel şeydi. bunu düşünen Nideno firması bizler için siyah fonlu mavi simli kalemle yazı yazabileceğim şık defterlerinden göndermiş.

Şekerleme konusunda uzman Türkiye'nin en büyük yumuşak şeker üreticisi ve ihraacatcısı Kervan Gıda Bebeto markası ile iç pazar ve dünya pazarında yerini alıyor. bizlere bu kadar cömertçe davranan bu firmaya çok teşekkür ederiz.



Sağlam dayanıklı bu üç katlı çekmeceli akrilik kutu ile makyaj malzemelerimi istifleyebileceğim. Vpleksi firmasına çok teşekkür ederim.
Prozinc firması tüketicilerine saç ve saçlı deri özelliklerini göz önünde bulundurarak üretim yapıyor.
kiona serisi protein ve aminoasitler tarafından zengin kiona bitkisinden yapılmış olup, gerçekten sağlıklı saçlar sunuyor bize.




Naturel kozmetik ürünleri satan Matchcosmetic bizleri yeşil çay özlü konjac sünger ve kolay olarak uygulanabilen göz farı ile tanıştırdı.



Sevgicim bu özel günde anı kalması için bizlere hediye ahşap tepsiler yaptırmış. Fatma hanımın ellerine sağlık



Harmolance firması 1997 yılında bir tıp doktoru ve kimya mühendisi ile birlikte kurulmuş candid kuruluşudur. özellikle hanımların menapoz ve doğum sonrası durumlarını kolaylaştırmak için ürünler üretmiştir. Bize gönderdikleri ayak ve topuk bakım kremlerini düzenli bir şekilde kullanırsak çatlakların giderilmesinın sağlanacağını belirtmişlerdir.


Neutrogena firmasının 10 günde gözle görünür sıklık. sloganıyle yola çıkan yeni ürünlerini deneme fırsatımız olacağı için özellikle yaz yaklaşırken heyecan içindeyim.


Mustela kadın ve çocuk ürünleri konusunda uzmanlaşmış ve kendisini kanıtlamış bir firmadır. yeni ürettikleri Rahatlacı bacak jeli ile günün yorgunluğunu ferahlayarak üzerimizden atacağız.

Fıstık ezmesi denince artık aklıma ondan başkası gelmiyor. Fitnat Fıstık ezmesi %100 fıstıktan oluşur. Tatlandırıcı ve şeker içermez. Bu ezmeyi yiyerek zayıflayacağınızı biliyor musunuz. bir dilim üzerine sürülmüş fıstık ezmesi doyurucu oluyor.



Thelookfashion sitesini inceleme fırsatınız oldu mu. lütfen bi göz atın eminim sizleri çok mutlu edecek ürünler ile karşılaşacaksınız. Giyimden takıya ev için tasarlanmış ürünlere envai çeşit ürünle karşılaşacaksınız. bizlere el yapımı özel bakım kremlerini gönderdiler.


Blogger dostu Revox at kuyruğu şampuan zaten benim vazgeçilmezim. Hem saçlarımı uzatıyor. hemde saçlarıma çok iyi geliyor. Gamze hanım'a güler yüzünden dolayı çok teşekkür ederim. ayrıca yakında üretime girecek sürpriz bir ürünü ilk defa bize gösterdiği için minnettarız.



Hep imrenirdim. Uzun Uzun takma kirpiklerle dolaşan hanımlara artık benimde var. bakalım bende nasıl duracak. Vogue firması bizler için gönderdi. teşekkürler..



Ünlü kozmetik firması Golden Rose bizi unutmadı. kolay çekilebilen eyelıner ve ruju ile bizlere desteklerini gösterdi.



Hc hair care saç bakım kompleksi ile aramızdaydı. kullanmayan var ise denemenizi şiddetle öneririm.


Natracare firmasının bütün ürünlerini deneme fırsatım oldu. Organik kadın ürünleri üreten bu firmanın ürünleri gerçekten size alerji durumları yaşatmıyor.


Tablo demek an demektir bende bazen bir şeyler anlatmak istersin. Kelimeleri bir araya getirip cümle kuramazsın. oysa bir tablo anlatmak istediğini sana tek karede verir. Aşağıdaki tablo benim için çok şey ifade ediyor. Tek başına hür ve bir o kadar yanlız kalan doğanın ahengi içerisinde kendine hayat bulan beni anlatıyor.Teşekkürler Tabloda gerçeği bu kadar net kanvas tabloda bize gösterdiğin için...

3 yorum:

  1. Çok güzel bir etkinlik olmuş, keşke dedim :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. Çok güzelmiş hepsi güle güle kullanın ;)

    YanıtlaSil
  3. Canım çok güzel anlaştmışsın , hediyelerini güzel günlerde kullan.Öpüyorum

    YanıtlaSil