10 Mayıs 2016 Salı

KONYA’DA PEMBEDÜNYAMIN 1 YAŞ ETKİLİĞİNDE BULUŞTUK….

Güneşli bir sabah, Ankara’dan Konya’ya hızlı trenle yol alıyoruz. Ankaralı bloggerlar yollarda. Neşeli geçen bir buçuk saat sonrası Konya’ya merhaba dedik. Sevgili pembedünyamm blogunun birinci yaş kutlamasına saatler kala, biraz şehri dolaşalım dedik.  Konya büyük ve güzel bir şehir. Özellikle dikkatimi çeken bulvarlarda bulunan büyük çöp kovalarının asansör  ile yere saklanarak görüntü kirliliği sorununu çözmüş olmalarından dolayı Konya belediyesini tebrik ediyorum.

Kutlamanın yer alacağı Konya Merak Park otele valizlerimizi bırakıp, kuaför arayışına geçtik.  Bu kadar kalabalık bir şehirle karşılaşacağımı beklemiyordum. Cumartesi olmasına rağmen sokaklar insan kaynıyor, güneşli havanın tadını çıkartıyorlar.  Tabi biz kadınların alışveriş merakı orada da uyandı. Mağaza vitrinlerine bakarak caddeyi baştan aşağı turladık. Uygun fiyatlı ve çok değişik ürünleri gördüğümüzü belirtmeden geçmeyeyim.


Saat bir gibi etkinliğimizin yapılacağı otelimize geçtik. Kıyafetler giyildi. Makyajlar yapıldı. Ve ev sahibesi Ümran kapıda göründü. Morlar içinde çok şık ve zarif görünüyordu. Bizim için etkinliğine özenle hazırlandığı belliydi. Öpüşüp koklaşma faslından sonra Ankara ve Konya’dan katılan blogger arkadaşlarla masa düzenimizi aldık.



Bu arada hepimiz çok açıkmış olmalıyız ki, otelin teras katında bulunan açık büfe kahvaltıyı görünce aklımız başımızdan gitti. Öncelikle kahvaltılarımızı ettik. Neşeli sohbetlerimiz çoktan başlamıştı. Masalarımızın üzerilerinde bulunan masa kartlarımız, gül kokulu mumlarımız ve lezzetli badem şekerimiz ve biblo kuşumuza  bir de sevgili Arife’nin bizler için özenle hazırladığı kahve fincanlarımızla eşlik etti.





Daha sonra fotoğraf çekimlerimiz ve ürün tanıtımlarımız başladı. Hangisinden başlayacağımızı bilemediğimiz bir sürü özel ürün bizleri bekliyordu.




Tanıtımlarımız dan sonra kahve keyfimiz ve Sevgili Ümran'nın 1 yaş kutlaması için özel hazırlanan pastayı kestik. Tadı muhteşemdi.






Teras kattan Konya’yı seyretmek ayrı bir keyifti. Etkinliğimiz çok canlı ve bol sponsor destekliydi. Buradan bütün sponsor firmalarına teşekkürlerimi borç bilirim. Anneler günün de bu etkinliğe denk gelmesi ayrıca çok anlamlıydı. Mutlu ve tatlı bir yorgunlukla Ankara yollarına geri düştük... Herşey için çok teşekkürler güler yüzlü ümran...

1 yorum: