4 Haziran 2016 Cumartesi

ANKARALIBLOGGER ANNELER ETKİNLİK

28 Mayıs tarihinde Ankara Kavaklıdere'de bulunan Midas otel'de Sevgili Canan Zerkinli ve Gülsen Doğan'nın ev sahipliğinde  gerçekleştirilen etkinliğe Ankaralı blogger annelerle birlikte katılmak çok keyifliydi.


Otelin kafesinde gerçekleştirilen etkinlikte yeni birçok yüz ile tanıştım. Eskiden tanışmış olduğum arkadaşlarımla hasret giderdim.


Çocuklarla dolu bir atmosferdi. hemen hemen her anne çocuklarıyla etkinliğimizde yerini almış. cıvıltılar içerisinde bize özel hazırlamış branca başlamıştık.





Sohbet muhabbet derken etkinliğimizde yer alan lansman yapacak firmalarla tanıtımlara başladık.



Omo firması bizler için hediyelerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projesi olan kedi evlerini de göndermişti. Çok duygulandım. Önümüz yaz ve sokak hayvanları için bir şeyler yapmamız gerekli. bu yüzden böyle bir projeye desteklerinden ötürü Omo firmasına çok teşekkür ederim. Sevgili Gülsen doğan bizlere bu kedi evlerini nasıl hazırlayacağımız konusunda bilgi verdi.


Şu günlerde adını sıkca duyduğunuz Vismate çamaşır suları firmasından yetkili arkadaşlar gelip bizimle sohbet ettiler. Öneri veya şikayetlerimiz var ise bunları dikkatli bir şekilde dinleyip not aldılar. Ayrıca yine kendi bünyelerinde olan Hisar kahvelerini tatmamız için yanlarında birer paket hediye getirmişler. Bu ince jestlerinden dolayı teşekkür ederim.


Bizim artık kadim dostlarımızdan olan Revox at kuyruğu şampuanlardan Gamze hanım yine etkinliğimize bizzat gelerek, hepimizi Revox şampuanları hakkında bilgilendirdi.

Danone Activia içecek ara ögünlerinde sağlıklı içecek atıştırmalıklarından göndererek yeni ürünleri ananas ve hindistan cevizli, çilekli ve kivili yoğurtlu içecekleriyle yanımızda yer aldı.

Eskişehir'den bizler için gelen Odak parfümleri getirdiği muhteşem erkek, kadın parfümleriyle bizlerle idi.

Etkinliğimiz boyunca yanımızda olan Ankara'nın çok eski fotograf stüdyolarından Stüdyo L çok teşekkür ederim.




Tanıtımların ardından resimler çektirdik. Ayrıca Midas otel yetkililerinin güler yüzlü ve sevecen karşılamaları ve otelde başka bir etkinlik olan doğum günü kutlamasına bizim çocukları da davet etmeleri son derece güzel bir hareketti. Çocuklar içer deki partide palyaço eşliğinde bir güzel eğlendiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder