19 Aralık 2016 Pazartesi

Saray’dan Türkiye’de ilk defa hindistan cevizi dolgulu ıslak kek


SARAY OFFTIME İLE AKLINIZDAKİ KEK TANIMI DEĞİŞECEK…

Mutluluk veren lezzetli ürünleri ile 7’den 70’e herkesin tercihi Saray Bisküvi, tatlı severleri farklı bir kek deneyimiyle tanıştırıyor. Saray’ın yeni ürünü Offtime; iki ıslak kek arasına yerleştirilmiş köpüksü hindistan cevizi dolgusu ve enfes sütlü çikolata kaplamasıyla hafiflikten hoşlananların kalbini fethedecek.
Türkiye’nin sevilen bisküvi markası Saray, Türkiye’de ilk defa iki ıslak kek arasına yerleştirdiği hindistan cevizi dolgusu ve enfes sütlü çikolata kaplamasıyla aklınızdaki kek tanımını değiştirmeye hazırlanıyor.
Saray’ın yeni ürünü Offtime, yumuşacık dokusu ve ağızda bıraktığı hindistan cevizi lezzeti ile akılları baştan alıyor. Kakao aromalı ıslak kekinin hafifliği, sütlü çikolata kaplamasının ağızlarda bıraktığı çıtırtı hissi ve köpüksü hindistan cevizi aromasıyla Offtime; çay saatlerinin, iş yerindeki molaların ve gün içindeki ufak tatlı kaçamaklarının vazgeçilmezi olmaya aday.

Özellikle farklı ve hafif lezzetlerden hoşlanan kadınların çantasından ayırmayacağı Offtime, tekli ve beşli paketleriyle çok yakında tüm ulusal ve yerel market zincirlerinde satışa çıkacak.
Saray Bisküvi ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için;
www.instagram.com/saraybiskuvi adresleri ziyaret edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder