18 Ekim 2015 Pazar

Bioderma Sebium Foaming 2'li Gel 500ml.


Günlük hayatta bilinen su ve sabun, yağlı cildi olanlar için yararlı olmakla beraber, geride kalan cilt yapıları bunlardan kaçınmalıdır. Yağlı ciltler fazla yağdan bir şekilde temizlenmelidir. Bunun için kimyasal bir madde kullanmadığınız sürece, cildinize uygulayacağınız düzenli ve sık bir temizlik beraberinde olumlu sonuçlar getirecektir. Temizlik ve makyajınızı çıkarmak için özel formüllü sabun ya da temizleyiciler kullanmalısınız. Yüzünüzü su ve sabun ile temizlerken yapacağınız uygulamaya da dikkat etmelisiniz. Yüzünüzü ayrıca özel bir temizleyiciyle de temizlemek uzmanların tavsiyeleri arasındadır. Kadınlar için gece uyumadan önce makyajınızın temizlenmesi gerektiği her fırsatta dile getirilmektedir. Kendinizi rahat hissetmeniz için yapmanız gereken bu uygulama ayrıca cildinizin sağlığı için de önemlidir.
Karma ve yağlı ciltler için sabun içermeyen temizleme jeli olarak üretilen Bioderma Sebium Foaming 2'li Gel, 500 ml ürün hacmi kapasitesiyle çok etkili sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Etki alanı olarak sebum dengeleme, arındırma ve temizleme işlevi üstlenmiştir. Ayrıca Bioderma Sebium Foaming 2'li Gel, cildi derinlemesine temizlerken, cildi oluşan tüm kir ve makyajdan arındırmaktadır. Sabun içermeyen formu sayesinde cildin hipolipidik katmanını korumaktadır. Yine sebum salgısını kontrol ederek aşırı yağlanma karşısında savunma mekanizmasını güçlendirmektedir. Kullanımı sonrasında herhangi bir cilt kuruluğuna sebep olmadığı gibi tahriş oluşumuna da karşı dirençli bir cilt yapısı oluşturur. İçeriğinde renklendirici içermeyen Bioderma temizleme jeli 2'li Gel sayesinde artık istediğiniz bir cilt yapısına ulaşmanız çok kolay hale gelmiştir. Çeşitli testlerden geçerek kullanıcılara sunulan bu ürün sayesinde istediğiniz cilde kavuşabiliyorsunuz.
Uygulama şekli: Islatılmış bir cilde hafif masaj yardımıyla uygulanabilir. Köpürterek yapacağınız bu uygulama sonrasında cildinizi bol su ile durulamanız gerekir. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez uygulamanız yeterli olacaktır. İçeriğinde bulundurduğu sodyum sülfat, bakır sülfat, potasyum sorbat, sodyum klorür ve soydum hidroksit ile desteklenmektedir. Son zamanların en çok kullanılan ürünü olarak geliştirilen bioderma sebium jel  , kullanım ihtiyaçlarınıza yönelik olarak üretilmekte ve sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Cilt sorunlarının etkilerinin her geçen gün arttığı günümüzde bu ürünleri kullanmak cildiniz açısından oldukça yararlı sonuçları beraberinde getirmektedir.


1 yorum: