9 Mart 2016 Çarşamba

SEVGİ İLE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Adı gibi sevgi dolan güzel arkadaşım sevginin makyaj defteri blogunun sahibesi bizim için özel bir günde muhteşem bir şekilde ağırladı. Gazi Osman Paşa da bulunan Mona Butik Otel de çok eğlenceli dakikalar da dostlarla bir arada olduk. Sevgi hanım, bizim için özel olarak hazırlanmıştı. Kıyafeti,saçı makyajı ve takılarıyla göz dolduruyordu.

Biz gelmeden masa düzenleri oluşturulmuş. sponsor firmalarımızın ürünleri sergilenmişti.




8 Mart dünya emekçi kadınlar günü anısına bizlere kalıcı ve anlamlı hediye olan özel ahşap boyama kahve tepsisini fatma hanıma yaptırmış. Hepimiz bu nezaket karşısında çok duygulandık.
 Masalarımızın diğer süsü olan Lavanta keseleri ve sabunlar şıklıkları ile göz dolduruyor. Ortamı burcu burcu lavanta kokusu kaplıyordu.

Fıstık ezmesi diyince artık aklımıza %100 fıstıktan oluşan Fitnat fıstık ezmesi geliyor.
 Tatlimonun jesti görülmeye değerdi. Ben bu güzel tatlardan oluşan ürüne tatlimo tepesi adını verdim. Lezzetleri ve tazeliği yedikçe yedirdi bize...

Biz neşe içinde sohbetlerimizi ederken otel çalışanları etrafımızda pervane oldular. Güler yüzleri için Mona Butik Otele çok teşekkür ederim.
 Bizim güzel ev sahibemiz Sevgi hanım, elleriyle bize Fitnat fıstık ezmesini tattırdı.
 İstanbul'dan gelen blogger arkadaşımız Nihal hanım, hüzünsarısı blogunun sahibesi gelirken bizlere şapka ve Rahmetli Müslüm Gürses'in son albümü olan vedasını getirerek zarafetini göstermiştir. Buradan tekrar kendisine çok teşekkür ederim.
 Blog etkinliklerinin vazgeçilmez simgesi olan Ecenaz Zerkinli tüm şirinliği ile kelebek gibi etrafta dolaşırken toplantı odasının önünde duran kemancı kadın heykeli ile olan diyaloğunu kaçırmamak gerekiyordu.
 Lasman yapan firmalardan Fitnat fıstıkları ile yanımızda yer alan         firma yetkilisine çok teşekkür ederiz.
 Sevgili ev sahibemizin yaklaşan doğum günü pastasını bizde tada bilelim diye erken kesme inceliğiyle mumları üflettik ve dilek tutturduk....
 Günün anlamının hatırası kendi tasarımı olan bu kartlarla masalarımızda yerini aldı.
 Lansman yapan firmalardan biri olan Revox at kuyruğu şampuanların dan gamze hanım, gelirken bize yeni üretilecek olan sihirli bir krem gösterdi. Merakla tüketici raflarında yerini almasını bekliyoruz.
Sohbetlerimiz neşeli ve candan geçti. Böyle bir günde bizler kadınsı sohbetler edip, destek ve dayanışma içerinde olduk. 

 Her şey çok özel ve güzel hazırlanmıştı. Emeklerinden ve güzel ev sahipliğinden ötürü sizlerin nezdinde Sevgi hanıma çok teşekkür ederim... Bir sonraki yazımda sponsor listesi ile görüşmek üzere...



2 yorum:

  1. çok güzel bir etkinlikti en kısa zamanda yine birlikte olalım :)

    YanıtlaSil
  2. Detaylarını merak ettiğim bir etkinlikti.. Tesekkürler paylaşımınız için..

    YanıtlaSil