18 Ağustos 2017 Cuma

CANAN İLE SUMMER PARTİ DE ÇOŞTUK.


Ankara'da bulunan blogger arkadaşlarım da bilir ki, bu iş için çok emek harcayan ve benim nazarımda sayılı insanlardan biri olan sevgili Canan Zerkinli bu yılki yaz partisini Ümitköy'de bulunan Bi kavanoz cafe de gerçekleştirdi. Mekan bana huzur verdi. kendimi country tarzda döşenmiş bu ferah ve bahçelerinde elma ağaçları olan cafe de değilde. yurt dışında filmlerde görmüş olduğum şatonun içerisinde hissetmemi sağlayarak keyifle zaman geçirdiğim bir yer haline geldi. Canan yine bu parti için çok titiz çalışmış ve emek harcamış. 34 tane sponsor firma ve 16 saygın bloggerla harika bir gün geçirmemizi sağladı.






Bi Kavonaz kafenin işletme sahibi beyefendinin nezaketi karşısında kendimizi prensesler gibi hissettik. Dört çeşit peynirli böreği, pufuduk  pişileri, bizim için özenle hazırlanmış kısırlarına ve kavanozda servis edilen reçel ikramlarına bayıldım.









Düş Organizasyon firmasındaki genç güleryüzlü ve yetenekli iki arkadaşım bizim orada geçirdiğimiz zamanlarda bir saniye bile yanımızdan ayrılmayıp harika ışıklı çiçeklerle bezenmiş ponaları ve elleriyle yapmış oldukları şeftalili kurabiyeleri ve aynaları ile ortamı taçlandırdılar.







Blogger arkadaşlarımın hepsi son derece kendilerine özenmişlerdi. hepsi birer çiçek gibi etrafta cıvıltıyla dolaşıyordu. Sevgili canan'ın bebek beklemesi nedeniyle onu çok fazla yormadan ellerinden gelen inceliği göstererek eğlenceli zamanlar geçirdik.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder