15 Haziran 2015 Pazartesi

Babe Ürünleri www.narecza.com da



Bugün narecza.com da dolaşırken Babe Ürünlerini keşfettim. Daha önce bu markanın bir kaç bebek ürününü kızkardeşim  yeğenim Ece de kullanmıştı. Ama bu kadar fazla ürün çeşitine sahip olduğunu yeni farkettim. Aklımda sanki babe bebek markası gibi kalmış aslında öyle değilmiş :)
Birlikte inceleyelim mi ürünleri ne dersiniz ?


babe güneş kremi  grubunda baya iddalı ürünler 30 faktörden 50 faktöre kadar güneş koruyucu içeriyor ürünleri. Yüz için , vücut için güneş kremleri , güneş sonrası sütleri , bronzlaştırıcı havluları ve yüz için yağsız güneş koruyucuları var.

babe nemlendirici grubundaki ürünleri çok beğendim hele bir ürün var ki tam benim yaş grubuna hitap ediyor Kırışık önleyici krem :) Aynı krem  hem göz hemde yüze uygulanabiliyormuş fiyatıda uygun geldi 129 TL .

babe pediatrik grubu bebeklere özel üretilmiş içeriğinde kimyasal ( PARABEN , ALKOL , MİNERAL YAĞ  ) bulunmayan ürün grubudur.Bebeklerin cildi hassas ve narindir babe ürünleri dermatologlar tarafından testlerden geçirilip satışa sunuluyor.Fiyat olarakta ürünler gayet uygun narecza.com da 
babe stop akn grubu adından da anlaşılacağı üzere akneler için özel üretilmiş bir seridir. Temizleme jelinden , tonige , akne kurutucu stik ten , dengeleyici nemlendiriciye kadar bir çok ürünü içeriyor.Fiyatları gayet uygun , akne sorununuz varsa mutlaka göz atın.

babe ürünlerini duymuşmuydunuz , yada kullanıyor musunuz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder